Over mij

Na jarenlang in verschillende branches in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, besloot ik me in 2013 volledig te richten op datgene wat me echt interesseert: voeding en gezondheid. Die interesse komt vooral voort uit mijn overtuiging dat voeding een enorme invloed heeft op je gezondheid en vitaliteit. Dit maakt het voor mij een passie die ik op jou hoop over te brengen!

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en bij PuurGezond. Een BGN-gewichtsconsulent moet voldoen aan strikte kwaliteitseisen, zodat je kunt rekenen op een deskundige en professionele begeleiding. Bovendien volgt een BGN-gewichtsconsulent regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. Zo heb ik inmiddels de specialisatie Overgang en Voeding gevolgd, waardoor ik vrouwen in de overgang beter kan begeleiden.

Een BGN-gewichtsconsulent mag géén maaltijdvervangers of afslankproducten verkopen. Geheel terecht:  strenge diëten en afslankhypes zijn nooit het antwoord op gewichtsproblemen. Terug naar puur gezond eten! Dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Geen pakjes, zakjes, shakes en light producten. Maar wel écht eten, dat lekker en gezond voor je is. Ik maak hierbij gebruik van de methode van PuurGezond.

Het adviseren van cliënten op het gebied van voeding en beweging geeft mij veel voldoening. Ik luister graag en neem de tijd voor mijn cliënten. Ik vind het een mooi idee dat ik als gewichtsconsulent een bijdrage lever aan een gezonder Nederland. Ik kijk uit naar je komst voor een voedingsadvies in mijn praktijk in Albrandswaard!

Annemarie den Boogert

BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)
PuurGezond