Zo werk ik

Telefonisch kennismakingsgesprek
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek licht ik mijn werkwijze toe, bepaal ik of jij tot mijn doelgroep behoort en beslis jij of je met mij als jouw persoonlijke coach verder wilt. Dit gesprek is gratis. Bel gerust!

Uitgebreid intakegesprek – 60 min.
Tijdens het intakegesprek vraag ik je naar je huidige leef- en beweegpatroon en krijg ik een eerste indruk van je voedingspatroon. Ook meet ik je gewicht, je lengte, je taille-omtrek en je vetpercentage (uitkleden niet nodig). Samen stemmen we jouw persoonlijke doel(en) af. Je krijgt een voedingsdagboek mee naar huis, dat mede de basis zal vormen voor mijn voedingsadvies.

Adviesgesprek – 45 min.
Na een grondige analyse van de voedingsdagboeken, je beweegpatroon en je meetgegevens bereken ik jouw persoonlijke energiebehoefte en voedingsplan. Op basis hiervan krijg je in dit gesprek een gedegen voedingsadvies, een beweegadvies en een voorbeeldmenu. Hiermee gaan we in de daarop volgende periode aan de slag. Mijn advies is maatwerk. Als dit bij jou past, is de methode PuurGezond-in-8 stappen de leidraad.

Vervolggesprekken – 30 min.
In de motiverende sessies die volgen op het voedingsadvies word jij je steeds bewuster van je huidige eet- en beweegpatroon. Je leert goede keuzes te maken en gezond te variëren, met als uiteindelijke doel dat de gezonde keuzes een automatisme worden, jij je gewenste gewicht bereikt en je gezonder en fitter voelt! Jij bepaalt hoe lang ik je daarin mag coachen.